reinvent yourself
Wat een vet boek gek!
Niet objectieve review


het boek

Het boek is ontstaan op een cycledelic fietsreis her en der op deze wereld. Het zijn verhalen van mensen die elkaar spontaan hebben ontmoet. Het boek laat zien dat ieder mens zoveel meer is, zoveel meer kan zijn.

  • 148 pagina’s
  • 25 wereldverhalen (Engelstalig)
  • 119 foto’sverhalen


agradecer

Agradecer is Spaans voor dankbaar. Het woord agradecer is mooier. Zoals met verhalen en reizen; estetisch gaat boven praktisch. Wat het verband is tussen dankbaarheid en het boek is niet alleen persoonlijk. Recent onderzoek laat zien hoe krachtig dankbare verhalen werken voor de ontwikkeling van prosociale netwerken in het brein en welke effecten dat heeft voor welzijn, stress management en gevoel van betekenis. Er is een hele etappe aan gewijdt in de koers en de verhalen in het boek laten zien waarom.


kwetsbaaropen

De verhalen zijn open en kwetsbaar wat ook aansluit op de koers. Niet alleen van de vrouwen, maar zelfs de stoere mannen geven zich bloot en laten daarmee hun ware kracht zien.

Het boek geeft extra context. Ook voor de cycledelic fietsreizen. Het is daarom vooral een boek om bij te ontspannen. Iedereen die de koers doet krijgt de pdf-versie gratis of je koopt de pdf via de link hieronder. Het fysieke exemplaar is uitverkocht, maar kan bestelt worden als 2e druk.
uitverkocht

De 2e druk is nog niet beschikbaar. maar stuur een bericht en je krijgt een update over beschikbaarheid + kortingscode. Of je koopt nu de PDF-versie en ontvangt dan een downloadlink.
gratis download hoofdstuk 1


REWIRE