de trip

To remind

Een fietsreis

Gewapend met fiets en koffie gaan we op zoek naar een verborgen schat in Zuid- en Noord-Amerika. Het is de schat van wijsheid. Cycledelic Coffee verbind je met de Arhuacos en andere wisdom keepers. Het zijn de hedendaagse mystici, sjamanen en heilige planten die grenzen doorbreken en nieuwe inzichten kunnen bieden.

Awareness

De wisdom keepers brengen je een magisch verhaal voorbij de koffie. Een reminder over bodymind, intelligentie en de verbondenheid die nog steeds in ons leeft. Cycledelic Coffee slaat een brug tussen verschillende werelden. Om kennis te delen, te destigmatiseren en te inspireren.
Image

Route

Image

Atacama - Andes - Amazone

Startpunt van de reis is Buenos Aires. Van daaruit zal de route zig-zaggend naar het noorden gaan via stukken in de Amazone, de Atacama woestijn en de Andes. Het laatste station in Zuid Amerika zijn de Arhuacos.

Er zijn veel inheemse culturen in Zuid Amerika. Van de Mapuche in Chili tot de Kayope in de Amazone en de Arhuacos in noordoost Colombia. Het is nog open waar we precies naartoe gaan.


Image

psychedelica & spiritueel

Nergens ter wereld zijn er zoveel verschillende indianenculturen te vinden als op deze route en de laatste jaren is er wereldwijd een explosieve groei aan mensen die een Ayahuasca ceremonie willen doen.

Mensen ontwaken, bewegen richting spirituele groei of zijn op zoek naar heling (trauma / depressie). Daarnaast is het groeiende onderzoek naar psychedelica overweldigend in zijn positieve oordeel. Het duurt niet lang meer voordat de magic van mushrooms globaal wordt gebruikt tegen angst, depressie en creatieve groei.


Image

Latijns Amerika

Het gaat niet alleen om de kennis van sjamanen of mystici, ook belangrijk is om een beeld te vormen van "normale" mensen en hun leven.

Hoe de reis en de coffee invites zich ontvouwen in Latijns Amerika blijft open. Mexico is het laatste Latijns Amerikaanse land met veel inheemse groepen. Daarna staat het vizier op de USA en Canada.


Image

USA & CANADA

"That's why it's called the American dream. Because you have to be asleep to believe it."

Met name het machtigste land op aarde werkt als motor voor de chaos wereldwijd. Maar het heeft ook ongekend potentieel. Kortom, een zeer interessante traject en prachtige fietslanden. Van kust naar kust; coffee invites met native Americans in o.a. South Dakota, de 'nieuwe mystici' en snelle Silicon Valley guru's.


Image

also, es gibt cafe

Hoe de reis precies loopt en wanneer het ├╝berhaupt mogelijk is om te vertrekken zijn de grote vragen i.v.m. de pandemie. Het komt zoals het komt. We gaan daar niet over speculeren. Tot die tijd is er in elk geval koffie en staan er al enkele reminders in de steigers die van verrassende wisdom keepers komen.
  • wisdom

  • Perspectief

  • Solo

  • Coffee invite

  • Connecten met locals

  • Connecten met natuur

  • Rituelen

  • Magic

  • Meefietsen

  • En koffie – veel koffie

Meefiesten

Het is voor onze koffiedrinkers mogelijk om een stuk mee te fietsen met fietser Mark. De laatste jaren hebben verschillende mensen / goede doelen met hem meegefietst.

Op de route ligt Wounded Knee wat een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de Native Americans. Het ligt op het traject van kust naar kust in de USA en Canada.

Interesse voor de Lakota indianen en hun kennis is geboren na een Temezcal ritueel en uit de allereerste coffee invite met Lakota chief Yellowhair eind 2019 in zuid Chili. Meer info en hoe je mee kunt lees je HIER >.

Op de fiets