op koersvoortraject

Op koers legt de basis, de minimale "eisen", om op reis te kunnen. Het is een voortraject zodat je misschien, ooit, some day, cycledelic kunt fietsen. Intens, in hoger bewustzijn.

BALANS

Het voortraject zorgt eerst voor balans in je bodymind systeem. Pas daarna neem je een diepere duik in gevoel, in bewustzijnstraining, in meditatie. Belangrijk: Zowel het voortraject als de reis kun je alleen doen op aanvraag. Het is een eerste filter, ik werk alleen met mensen die all the way gaan.
meemaken

Op koers bouw je aan ervaring. Deze ervaring is de eerste verschuiving van intellect naar een ander soort weten. Opslag van informatie en her en der wat verbanden kunnen leggen is geen intelligentie en is al helemaal niet te vergelijken met experience. In zowel het voortraject als de reizen ga je steeds dieper in beleven en in ontvankelijkheid.


SCHERP

Nieuwe omgeving, nieuwe triggers en nieuwe neurosapjes zullen het hele proces mede vorm geven. De ontwikkeling van brein en alertheid krijgen gestalte. Het is mindfulness in de praktijk.
NEXT TIME

Je kunt het Nu nog niet voelen, nog niet zijn, nog niet realiseren omdat je in toekomst-energie leeft. Je denkt misschien dat hier iets te halen valt. Een nieuw speeltje, een ijsbad of yoga, een nieuw aanzien. Maar het is niet te koop. Daarom, vergeet dit project, vergeet cycledelic. Je bent er nog niet klaar voor.