op koersvoortraject

Op koers legt de basis, de minimale "eisen", om op reis te kunnen. Het is een voortraject zodat je misschien, ooit, some day, cycledelic kunt fietsen. Intens, in hoger bewustzijn.bodymindBALANS

Het voortraject zorgt eerst voor balans in je bodymind systeem. Pas daarna neem je een diepere duik in gevoel, in bewustzijnstraining, in meditatie. Het voortraject kun je alleen doen op aanvraag -- een eerste filter omdat ik alleen werk met mensen die er volledig voor gaan.


experience


meemaken

Op koers bouw je aan ervaring. Deze ervaring is de eerste verschuiving van intellect naar een ander soort weten. Opslag van informatie en her en der wat verbanden kunnen leggen is geen intelligentie en is al helemaal niet te vergelijken met experience. In zowel het voortraject als de reizen ga je steeds dieper in beleven en in ontvankelijkheid.

scherp

NEUROHACK

Nieuwe omgeving, nieuwe triggers en nieuwe neurosapjes zullen het hele proces mede vorm geven. De ontwikkeling van brein en alertheid krijgen gestalte. Het is mindfulness in de praktijk.nu


NEXT TIME

Je kunt het Nu nog niet voelen, nog niet zijn, nog niet realiseren omdat je in toekomst-energie leeft. Je hoort bij de 99,99% die denkt dat er hier misschien iets te halen valt. Iets anders, een nieuw speeltje, een nieuw aanzien. Maar het is niet te koop, het is niet iets wat je zult 'bereiken'. Daarom, vergeet dit project, vergeet cycledelic en vergeet het ultieme. Ga snel terug naar het externe, naar de waanzin van maatschappij. Verschuil je achter de omstandigehden; je bent er nog niet klaar voor.