op koersvoortraject

Op koers legt de basis, de minimale "eisen", om met ons mee op reis te kunnen. Het is een voortraject wat je voorbereid om cycledelic te kunnen fietsen – intenser en in hoger bewustzijn. Zie onze reizen als de climax van dat wat je hebt geleerd en wat je bent ontleerd. Dit voortraject is nodig wil je dieper in het onbekende duiken en weten wat cycledelic fietsen betekent.bodymind in balanscourse

Onze reizen sluiten aan op de "cursussen" die je vindt op Caraca. Het zijn geen vastomlijnde cursussen zoals we die kennen. Er is geen dogmatische leerstructuur die van bovenaf wordt opgelegd. Het is een totaalpakket van jouw eigen 'discipline', jouw eigen reis naar groei. Er volledig induiken is spannend. Maar vertrouw jezelf; het leven heeft een zwak voor wie het aandurft.


experience


meemaken

Wanneer je op koers bent en een van de cursussen doet, dan heb je al praktisch geoefend en is er al ervaring. Deze ervaring is de verschuiving van kennis naar weten. De opslag van informatie is geen vergelijking met de ware experience. In zowel het voortraject als de reizen ga je steeds dieper in beleven.

scherp

alert

Nieuwe omgeving, nieuwe triggers en nieuwe neurosapjes zullen het hele proces mede vorm geven. De ontwikkeling van scherpte krijgt gestalte in elke cursus en voortraject wat aansluit op de reizen. Het aanbod van Caraca is er specifiek op gericht om mensen naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen en daar sluiten de reizen op aan. Het is mindfulness in de praktijk.

play

speel

Spelen komt steeds weer terug in het voortraject en onze cycledelic reizen. Dat is namelijk waar het uiteindelijk om draait, maar wat we collectief vergeten zijn. Dat is de primaire functie van meditatie en mindfulness; om ons zo scherp te maken dat we weer weten te spelen. Geheel op ieder zijn eigen authentieke manier.nu


De koers en de verschillende "cursussen" worden aangeboden in een externe online leeromgeving vanaf deze zomer. Je kunt je inschrijven zodat je een bericht ontvangt met lanceringsdatum en een kortingscode.

IK SCHRIJF ME IN