trippenPatagonië

In deze fietsreis van een maand reizen we door het noordelijke gedeelte van Patagonië in Chili en Argentinië. Een reis met het accent op de oerconnectie met lichaam en natuur.

PATAGONIË

Ruta de estrella

De weg van de sterren is niet alleen symbolisch mooi. Deze reis eindigt met een vipassana retraite. Een intense reis op ontdekking van zowel het Zuid Amerikaanse- als het innerlijke continent.

RUTA DE ESTRELLA

meemakenexperience

Uit het dagelijkse en uit de comfort bewegen geeft even wat frictie, maar toch ligt het in het menselijk design om het nieuwe op te zoeken. In het onbekende ben je alert en present, er komt ruimte vrij voor groei. Er worden letterlijk (fysieke) nieuwe verbindingen gemaakt in de bovenkamer. Zie het als het upscalen van de hardware in je brein wat tot een nieuw denkniveau kan leiden.

De reizen zijn een tijdelijke opruiming van gewoontetriggers, release van negatieve energie, en herstel van de oerconnectie met lichaam en geest. Ze geven een glimpse van wat je allemaal in je hebt. 


reconnectreminder

Een fietsreis provoceert, het maakt iets los en wakkert iets aan, zodat je kunt zien wat nu nog verborgen ligt. Het potentiëel, die hogere energie heb je al. Daarom voelt het ook vertrouwd wanneer je er weer mee in contact komt. Het is er altijd geweest, alleen heb je een reminder nodig. Dat is de reis, dat is cycledelic, een reminder. Je hoeft daarom niets te leren of te geloven – er hoeft niets bij. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn om te ont-dekken. Ik ben slechts een gids.


visiecourage
Start met een open visie. Vandaag nog. Wat de wereld daar ook van vindt. Het is de visie die kwetsbaarheid toelaat, meer los durft te laten en ja zegt tegen het onzekere. Het analytische brein – de gesloten en bevestigende bubbel – is de houding die ons authentieke potentiëel in de weg staat. Daarom zijn de reizen slechts voor de enkeling die het aandurft. Het vereist moed om met steeds minder bagage te reizen.


like waterflexibel
De kans dat je onder vrachtwagens zult slapen is klein, maar als je niet meevloeit met de omstandigheden dan kun je ze ook niet gebruiken. Meevloeien is de open visie, is die ja. Alleen dan kun je de noodzaak van tegenstelling zien. Het gaat om ervaring. Hoe dieper hoe beter.


wow!PLAY
Reizen en zo het onbekende in en buiten jezelf tegenkomen is een groot geschenk. Tenminste, als je de ogen hebt om het te zien, want wie het niet ziet, ziet het nergens. Cycledelic is geen mooie foto of het geschreven woord. Het is een bewuste ervaring. Je ziet scherper, ziet kleuren zoals van Gogh ze zou kunnen zien. Je fietst in wonder. Grijp de kans, hij is zeldzaam.