trippenPatagonië

In deze fietsreis van een maand reizen we door het noordelijke gedeelte van Patagonië in Chili en Argentinië. Een verpletterende reis met het accent op de oerconnectie met lichaam en natuur.

PATAGONIË

Ruta de estrella

De weg van de sterren is niet alleen symbolisch mooi onder 's werelds mooiste sterrenhemels. Deze reis eindigt met een vipassana retraite. Een intense reis op ontdekking van zowel het Zuid Amerikaanse- als het innerlijke continent.

RUTA DE ESTRELLA

meemakenexperience

Uit het dagelijkse en uit de comfort bewegen geeft even wat frictie, maar toch ligt het in het menselijk design om het nieuwe op te zoeken. In het onbekende ben je alert en present, er komt ruimte vrij voor groei. Er worden letterlijk (fysieke) nieuwe verbindingen gemaakt in de bovenkamer. Zie het als het upscalen van de hardware in je brein wat tot een nieuw denkniveau kan leiden.

De reizen zijn een tijdelijke opruiming van gewoontetriggers, release van negatieve energie, en herstel van de oerconnectie met lichaam en geest. Ze geven een glimpse van wat je allemaal in je hebt. 


reconnectreminder

Een fietsreis provoceert, het maakt iets los en wakkert iets aan, zodat je kunt zien wat nu nog verborgen ligt. Het potentiëel, die hogere energie heb je al. Daarom voelt het ook vertrouwd wanneer je er weer mee in contact komt. Het is er altijd geweest, alleen heb je een reminder nodig. Dat is de reis, dat is cycledelic, een reminder. Je hoeft daarom niets te leren of te geloven – er hoeft niets bij. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn om te ont-dekken. Ik ben slechts een gids.


visiecourage
Start met een open visie. Vandaag nog. Een visie die kwetsbaarheid toelaat, meer los durft te laten en ja zegt tegen het onzekere. Het analytische brein – de gesloten en bevestigende houding – is wat ons authentieke potentiëel in de weg staat. Daarom zijn de reizen slechts voor de enkeling die het aandurft. Het vereist moed om met steeds minder bagage te reizen.


zelfvoorzienendvoortraject

Ter verduidelijking, de reizen zijn ongeschikt voor toeristen. Ze zijn er voor wie al op koers is en wie daar dieper in wil duiken. Het is de praktijk in optima forma, voor wie de verschillende smaken wil proeven van dit korte leven.

De reis begint tenminste 6 weken voor vertrek. Hierin wordt een persoonlijk traject uitgestippeld wat je kunt zien als de compacte versie van de koers die je volgt op Caraca. Dan begint de mentaal-fysieke voorbereiding voor de reis. Geen hippe drill camp bedoelingen, eerder het tegenovergestelde. Ontleren en ontspannen i.c.m. een gezond bodymind systeem.like waterflexibel
De kans dat je onder vrachtwagens zult slapen is klein, maar als je niet meevloeit met de omstandigheden dan kun je ze ook niet gebruiken. Afhankelijk van de reis kan het pittig worden onderweg. Daar moet je instelling op aansluiten, dat is die open visie, die ja. Alleen dan kun je zien hoe mooi de tegenstelling is, wat Yin Yang betekent op basis van ervaring. Hoe dieper hoe beter.


wow!geniet
Reizen op deze manier en zo het onbekende in en buiten jezelf tegen kunnen komen is een groot geschenk. Tenminste, als je de ogen hebt om het te zien, want wie het niet ziet, ziet het nergens. Cycledelic is geen mooie foto of het geschreven woord. Het is een ervaring. Je ziet scherper, ziet kleuren zoals van Gogh ze zou kunnen zien. Je fietst in wonder. Grijp de kans, hij is zeldzaam.