ruta de estrellasCHILI / ARGENTINIË

Het decor voor deze reis zijn de landschappen in het noorden van Chili en Argentinië. Startpunt is Santiago de Chili en we eindigen via o.a. Mendoza, Paso Agua Negra (4780 mtr) en Ruta 40 in La Serena.

estrellas

Valle del Elqui, waar we de reis eindigen met een vipassana retraite, staat wereldwijd bekend om zijn sterrenhemels. Elke avond geeft het Universum een spectaculair dansfeest cadeau.
Schoonmaak

De fietsreis helpt mee met de interne schoonmaak en zorgt voor de fysieke en mentale afvoer van afvalstoffen. Het brengt gevoeligheid met natuur en je bodymind systeem terug. Zeker door het voortraject van de reis. Zie het als een release wat je voorbereid op de volgende etappe: vipassana.

vipassana

We sluiten de reis af door te beginnen aan een nieuwe reis. Een reis die veel dieper en veel verder kan gaan dan je ooit had gedacht. Het is altijd afhankelijk per individu, maar in deze vipassana gaan we in een 7-daagse retraite nog meer schoonmaken en komen we dichterbij de kunst van het zien.


buddha hallValle del elqui

"Ze zeggen" dat de Valle del Elqui een van de meest energetische plekken op aarde is. Daar valt wat voor te zeggen, maar dat is iets wat je alleen zelf kunt voelen. De schoonheid van deze vruchtbare en prachtige sterrenvallei waar we afsluiten met vipassana is hoe dan ook omgeven door magie. Het is een eer om gebruik te mogen maken van een echte 'Buddha Hall' wat een mooi Nederlands verhaal met zich meebrengt.


raken


present

Reizen met oude bagage maakt elke reis zwaar. Je zit vooral in je hoofd en het voedt de tunnelvisie. Het staat haaks op meevloeien en ontwricht de experience. Ontwricht het hele Nu, het hele avontuur. Start vandaag nog door scherpte toe te voegen op het huidige moment, dan is de reis al begonnen.

Deze reis verhoogt ontvankelijkheid en scherpte in het bodymind systeem. En hoe zwaar soms ook, het gaat niet om pijn doen, maar om raken. Dat is wat deze reis doet. Hij raakt je.

Praktisch

  • Half november tot half december.
  • Voor wie de Koers doet en na "goedkeuring".
  • Je ontvangt informatie met hoe het proces in werking gaat en wat de kosten zijn.

absorbeer

Al die woorden om maar een fundamenteel ding over te brengen. Het kader van cycledelic en van deze reis is genieten en spelen. Meer niet. Zoals een kind. In het Nu.q & a