patagoniëNoord patagonië

We gaan naar het mid-zuiden van Chili en Argentinië. Verzamelpunt is Santiago de Chili en we starten op de fiets vanaf Temuco verder richting het zuiden.

oerkracht

Noord Patagonië is een gigantisch en ongelooflijk mooi natuurgebied. Een van de meest spectaculaire op deze wereld. In deze reis gaan we het voelen, gaan we het zijn.
Schoonmaak

De fietsreis helpt mee met de interne schoonmaak en zorgt voor de fysieke en mentale afvoer van afvalstoffen. Het brengt gevoeligheid met natuur en je bodymind systeem terug. Zeker door het voortraject van de reis. Zie het als een release wat je voorbereid op een volgende etappe.

Tranquilo

We hoeven niet in extremen te gaan, hoeven geen grot op te zoeken, langdurig te vasten of onszelf te pijnigen. Net zo min als dat we overcomfortabel en futloos op de bank eindigen en nooit die vitale energie zullen aanboren. Deze reis gaat om balans. Intern blijft het rustig terwijl het aan de buitenkant kan stormen.


reconnectontvankelijk

Patagonië is geweldig en meer dan geschikt om weer contact te maken met onze oerkracht. We fietsen een slordige 1500 km waar intense natuur de constante bepaalt. Het is hier waar je met behulp van de elementen gevoeliger wordt op alle vlakken.


flow


present

De reis zorgt niet alleen dat je ontvankelijker wordt in je bodymind structuur, maar ook dat je retescherp wordt om die oerkracht die nog in je zit bewust te kunnen voelen. Het onbekende zorgt voor andere triggers, er komt ruimte vrij om present te zijn en te proeven van een no state of mind. Dat is wat present zijn is, een tijdloos cadeau wat je bewust meemaakt.
Praktisch

  • Half januari tot half februari.
  • Voor wie op koers is en na "goedkeuring".
  • Kleine groep en zelfvoorzienend.

absorbeer

Teveel woorden om zoiets simpels over te brengen. Het kader van deze reis is meemaken en genieten. Meer niet. Spelen zoals een kind.


q & a